You are here

Welkom

De Oostendse duikschool Okeanos is lid van de Nederlandstalige liga NELOS, dat op haar beurt deel uitmaakt van de wereldwijde organisatie CMAS. Hierdoor hebben de brevetten die u in onze duikschool kunt behalen een internationale erkenning en kunt u wereldwijd uw favoriete sport beoefenen. Okeanos, gesticht in 1971, verzorgt opleiding en training tot het behalen van het brevet 1*, 2*, 3* en 4* duiker. Onze duikclub heeft wekelijkse trainingsavonden op dinsdagavond tussen 21 en 22 uur in het stedelijk zwembad van Oostende. We tellen momenteel een 60-tal leden, waarvan 50 duikers en 10 zwemmers. Duiken is een veilige sport als je het veilig aanleert. Je ontdekt de onderwaterwereld die zo prachtig en fascinerend kan zijn.

Previous 1/41 Next

Initiatieduiken

Weet je niet of de duiksport echt iets voor jou is? Geen probleem, bij duikschool Okeanos kun je een gratis initiatie volgen om op die manier geïntroduceerd te geraken in deze boeiende sport. In deze les kunnen we je op weg helpen naar een ontspannende en kleurrijke sport met veel afwisseling. Aarzel niet en spring eens binnen in ons clublokaal (deze bevindt zich onder de hoofdingang, gelijkvloers kant Drie Gapers) of stuur ons een mailtje op okeanos@nelos.be.

Lidmaatschap

Na de kennismakingsles (zie hierboven), kunt u zich lid maken van onze duikschool Okeanos. Het lidmaatschap omvat het wekelijkse gebruik van het zwembad en de verzekering, die de ongevallen in het zwembad en in open water (wereldwijd) dekt. Het lidmaatschap als duiker is mogelijk vanaf de leeftijd van 14 jaar en bedraagt voor 2017: 145 € (evt. verminderd indien u reeds lid bent bij een andere Nelos-Club).

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer